Upzone Äventyrspark

I april 2014 öppnade Upzone Äventyrsparker AB här i Hembygdsparken!
Vi finns även i Ullared sen 2015 och i Borås sedan 2009.

Är ni ute efter ett magpirrande äventyr har ni kommit helt rätt!
I våra parker får du kasta dig ut i linbanor, balansera endast på en vajer, klättra i nät och mycket mer. Ta med kompisgänget hit, familjen, företaget eller skolklassen? Du kan ha din möhippa/svensexa hos oss, eller födelsedagskalas! Vill du ha lite extra spänning så kan vi anordna Lagtävlingar och Teambuilding för både möhippa/svensexa och för företag. Oavsett hur du väljer att besöka oss garanterar vi en adrenalin pumpande upplevelse!
Vårt mål är att våra besökare ska lämna oss med pirr i magen och ett leende på läpparna.

Vad ingår i ett äventyr hos Upzone?
På Upzone i Ängelholm har vi fyra olika banor med olika svårighetsgrad upp till 15 meters höjd. På varje bana finns det minst en linbana, den längsta är 114 meter lång. När du bokat ett äventyr på Upzone så får du hyra säkerhetsutrustning (sele och hjälm) och ta del av en säkerhetsinstruktion på vår övningsbana. Efter det får du klättra fritt i våra banor. Instruktörer som kan hjälpa till finns alltid på plats på marken och de kan snabbt komma upp i träden om det behövs. Hela äventyret tar ca 2,5 timmar inklusive säkerhetsinstruktionen. Besök vår hemsida www.upzone.se för mer information.

Åldersgränser:
Barn 8-10 år får klättra 3 banor tillsammans med en aktivt klättrande vuxen. Max 2 barn/vuxen.

Alla över 11 år får klättra alla fyra banor själv.

Priser:
8-10 år: 295 kr
11+ år: 395 kr

Öppettider:
Mellan Mars-Maj och September-November har vi öppet under helger och vissa vardagar. I Juni-Augusti har vi öppet varje dag.
Våra aktuella öppettider hittar du i vår bokningskalender på www.upzone.se. Välj den park du är intresserad av och skrolla ner på sidan så hittar du bokningskalendern.
Boka din plats redan idag eller skicka ett mejl till angelholm@upzone.se.

Kontakta oss
Hemsida: www.upzone.se
Email: angelholm@upzone.se
Telefon: 033-41 17 41
Mob: 072-424 47 54

Vi finns mellan Muséerna och Pytteskogen i Hembygdsparken!
Närmaste parkering är på Danielsundsgatan vid återvinningsstationen.