Fortsatt vandalisering i Hembygdsparken – containerbrand vid stora scenen

Strax före midnatt natten mellan söndag och måndag brann det kraftigt i en container vid stora scenen i Hembygdsparken. Nu tvingas Hembygdsföreningen utöka bevakningen på helger och nätter.

Publicerat i Nytt! | Kommentarer inaktiverade för Fortsatt vandalisering i Hembygdsparken – containerbrand vid stora scenen

Hembygdsparken drabbad av omfattande klotter

Vid två tillfällen den senaste tiden har fasaderna till tre olika byggnader i Hembygdsparken förstörts av omfattande klotter.

Publicerat i Nytt! | Kommentarer inaktiverade för Hembygdsparken drabbad av omfattande klotter

Uppdaterade öppettider för Glass & Våffelstugan

Öppettider för 2018

Publicerat i Nytt! | Kommentarer inaktiverade för Uppdaterade öppettider för Glass & Våffelstugan

Skattjakt på sportlovet

Skattjakten februarilov 2018
Sportlov 2018

Publicerat i Nytt! | Kommentarer inaktiverade för Skattjakt på sportlovet

Insamling ska ge bättre skydd mot rovdjur i Ängelholms hembygdspark

En av Hembygdsparkens två nya invånare, de svarta svanarna, överlevde enbart en dag i fågeldammen. Nu hoppas hembygdsföreningen kunna skydda sina fåglar bättre mot rovdjur.

Publicerat i Nytt! | Kommentarer inaktiverade för Insamling ska ge bättre skydd mot rovdjur i Ängelholms hembygdspark

Sportlovsaktiviteter

Kom till Museerna, där blir det aktiviteter

Publicerat i Nytt! | Kommentarer inaktiverade för Sportlovsaktiviteter

Ny attraktion i parken!

På torsdag den 25 januari planeras att hämta 2 st svarta svanar för placering i Hembygdsparken.

Publicerat i Nytt! | Kommentarer inaktiverade för Ny attraktion i parken!

Kalendariet 2018

Kalendariet för 2018 är nu uppdaterat på hemsidan www.engelholmshembygdspark.se