Engelsk fars i ny tappning

Årets sommarteater i Ängelholms hembygdspark är egentligen en engelsk komedi, som nu omarbetats och moderniserats, så att den ska passa in.
I Gösta Bernards svenska originaluppsättning 1984 hette den “Bäddat för sex”.

Publicerat i Nytt! | Etiketter | Kommentarer inaktiverade för Engelsk fars i ny tappning

Konsert stora scenen med Hasse, Pernilla och Nisse

HASSE, PERNILLA & NISSE

Unik trio gör sommarkonserter i Skåne

Den 19 augusti bjuds Ängelholm på en trippel konsertupplevelse när artisterna Pernilla Andersson, Nisse Hellberg och Hasse Andersson gör gemensamma konsert på Hembygdsparken!

Arrangör: The Tivoli, se mer och boka biljetter på deras hemsida

Publicerat i Nytt! | Kommentarer inaktiverade för Konsert stora scenen med Hasse, Pernilla och Nisse

Höstträdgårdsmässan 3/9

Kom och lyssna på årets invigningstalare  som är ingen mindre än – Hasse Kvinnaböske Andersson !
Efter invigningen kan ni träffa honom och hans fru Monika Forsberg i Trädgårdsföreningens tält vid scenen för samtal och signering.

Läs mer på arrangörens hemsida

Publicerat i Nytt! | Kommentarer inaktiverade för Höstträdgårdsmässan 3/9

Wrambjers program i Ängelholms hembygdspark 2017

Publicerat i Nytt! | Kommentarer inaktiverade för Wrambjers program i Ängelholms hembygdspark 2017

Invigning av nya Sparbanksutställningen

Nyinvigning av Sparbanksutställningen i Skolmuseet i Hembygdsparken 3 Juni kl. 13:00

Publicerat i Nytt! | Kommentarer inaktiverade för Invigning av nya Sparbanksutställningen

Extra öppettider för museerna

Museerna kommer att ha öppet 1/5 samt 20/5 klockan 13 – 17.
Skattjakt för barnen finns också.

Se även kalendern

Välkommen!

Publicerat i Nytt! | Kommentarer inaktiverade för Extra öppettider för museerna

Påsklovskul

Se mer på hemsidans kalender

Publicerat i Nytt! | Kommentarer inaktiverade för Påsklovskul

Ännu en sommar utan häst och vagn i Hembygdsparken

Efter den svåra olyckan sommaren 2015 vill Hembygdsföreningen fortfarande avvakta med häst- och vagnridning i parken. Ponnyridning med hjälm återkommer däremot.

Publicerat i Nytt! | Kommentarer inaktiverade för Ännu en sommar utan häst och vagn i Hembygdsparken