Döp Hembygdsparkens nya små söta minigrisar

Får vi presentera Hembygdsparkens senaste tillskott på djurfronten – två små söta minigrisar. De kom till oss för några veckor sedan och har nu hunnit bli sex veckor gamla och väger någonstans mellan 8 och 10 kilo. Fullvuxna kommer de att bli mellan 20 till 40 kilo tunga men kan faktiskt bli så stora som 80 kilo.

Just nu kallar vår personal de här två små charmtrollen för Frasse och Nasse men vi i Hembygdsparken hade tänkt att Ni Barn som hälsar på oss så ofta, ska få ge våra nya minigrisar deras riktiga namn. Därför bjuder vi in er att föreslå vad de ska heta. Några i vår personal med parkchefen Bengt Petersson i spetsen blir jury och väljer ut de bästa förslagen (deras beslut kan inte överklagas). Som tack för hjälpen vinner någon av er biobiljetter som HD/NST ställer upp med och någon bjuds på glass i vårt Glass- och Våffelkafé.

Skicka in dina namnförslag via mail till: grisarna@engelholmshembygdspark.se
Ange vad du tycker att grisarna ska heta.
Glöm inte uppge ditt eget namn och telefonnummer, så vi kan kontakta dig om du vinner.

Välkomna till Hembygdspaken, ni hittar våra minigrisar precis bortanför vår stora lekplats. Och glöm inte bort att vi har många andra djur att titta på. Just nu har våra getter fått ett halvt dussin killingar. Och sedan har vi några nya kalkoner. Plus att det finns många andra djur i vår park.

Så välkomna!

PS. Hjälp oss hålla ordning i Parken. Tyvärr har inte alla förstått att den drivs på ideell basis, nyss var det några som förstörde en hel del för oss, vilket kommer att kosta många tusenlappar att reparera! DS

Det här inlägget postades i Nytt!. Bokmärk permalänken.